Lütfü Savaş, camii açılışı yaptı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Kırıkhan Özyörük Mahallesi halkının ibadeti için yeterli olmayan yıkık-dökük camiyi büyüterek yeniledi. Yeniden ibadete açılan caminin açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve beraberindeki milletvekili heyetinin katılımıyla yapıldı.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği açılışta, Başkan Savaş ve CHP heyeti alkışlarla karşılandı. Dualarla açılışı yapılan Özyörük Mahalle Camii’de vekiller öğle namazını camide kıldı.

Cami çıkışında açıklama yapan Başkan Savaş, “Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak Özyörük Mahalle’mizdeki yıkık camiyi yeniledik. Genel Başkan Yardımcımız, milletvekillerimizi ve partililerimiz ile birlikte mahallemize misafir olduk. Hep birlikte hem camimizi açtık, hem ibadetimizi yerine getirdik. Camimiz mahalle halkına hayırlı olsun. Hemşehrilerimizin burada yaptığı ibadetler Rabbim katında kabul olsun. Bizi bu hayırlı işte onurlandırdıkları için Sayın başkanımıza ve milletvekillerimize teşekkür ederim” dedi.

Torun, caminin yapımında emeği geçene herkese teşekkürlerini ileterek mahalle halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bir cevap yazın