Arsuz’un geleceğine ‘Arslan’ gibi destek!

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği, ilçede sürdürülebilir turizme katkıda bulunmak ve daha çok turist çekmek amacıyla ‘Arsuz’a gelen her misafir turizm elçimiz olsun’ sloganıyla yeni bir çalışmaya imza attı.

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan ve yönetim kurulu, ilçede konaklayacak misafirlerine dernek üyeleri olan 24 işletmede %20’ye varan indirim imkânı sağlamak amacıyla kamu kurum ve kuruluşlar ile protokol imzalama çalışmalarına başladı.

Başkan Hasan Arslan ve yönetim kurulu pandemi sürecinde zor günler geçiren turizm sektörüne canlılık katmak ve turizm cenneti Arsuz’un tanıtım çalışmaları kapsamında hayata geçirdikleri projeyle Hatay’ın yanısıra Osmaniye, Kilis, Gaziantep ve Kahramanmaraş illerinde pek çok belediye ve kurum ile indirim protokolü imzaladı.

Kamu ve kurum çalışanlarının indirim imkânlarından faydalanmasına öncülük eden Başkan Arslan, ilçeye gelen her misafirin turizm elçisi olacağını belirterek, herkesi doğasıyla, kültürel değerleriyle, tarımıyla, balığıyla, turizmiyle ve herşeyden önce örnek insanlarıyla yaşanılası bir ilçe olan Arsuz’u görmeye davet etti.

Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Hasan Arslan, “24 üye işyerimizin oluşturduğu ‘Arsuz’a gelen her misafir turizm elçimiz olsun’ kampanyamızın protokol çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Arsuz’a gelecek konuklarımız, imzaladığımız protokolle derneğimiz üyesi olan apart oteller restoranlar, döner ve kuaför salonlarındaki indirim imkânlarından yıl boyunca indirimli yararlanabilecekler. Hedefimiz; ilçemize gelecek olan konuklarımızı en iyi şekilde ağırlamak ve onları ilçemizden memnun göndermektir.  İskenderun, Yayladağı, Antakya, Düziçi, Atalan, Yarsaşı belediyeleri, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü – Sağlık İl Müdürlüğü – Deftardarlık  ile protokol imzaladık. Protokol imzalama çalışmalarımız hızla devam ediyor. İlçemiz için çalışırken yorulmuyoruz, çünkü Arsuz’a olan sevdamız bizi diri tutuyor. Arsuz’a bir konuk daha fazla gelmesi için gerçekten olağanüstü çaba sarfediyoruz. Şiarımız; 4 mevsim, 12 ay Arsuz’da turizm.  Her şey arsuz için” dedi.

Bir cevap yazın