GÜNSA, tek başına marka

Hatay İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Çolakoğlu, geleneksel lezzetleri büyük bir titizlik ve tecrübe ile üreten Günsa Çiftlik’in Karaağaç Mahallesi’ndeki üretim tesislerini denetledi.

Gıda üretim fabrikalarında rutin denetimler gerçekleştiren Çolakoğlu, İskenderun’da sektörün ilk akla gelen isimlerinden Habib Günsa Fabrikası’nın üretim alanlarında yaptığı incelemede, işletme sahibi Habib Baikoğlu’ndan bilgiler aldıktan sonra, üretim alanları gezerek, teknik personelleri ile birlikte gıda ve hijyen denetimi yaptı.

Ev yapımı doğallığında, kaliteden ödün vermeden üretmek ilkesiyle 1984 yılından biri hizmet verdiklerini anlatan Günsa Çiftlik Sahibi Habib Baikoğlu, “Kurulduğu günden bu yana ürünlerini geliştirip zenginleştiren firmamız yöresel ürünlerden reçel, zeytin yağı, nar ekşisi, salça, süt ürünleri gibi ürünlerin üretim ve satışını gerçekleştirmektedir. Hijyenik ortamda üretim yapmak, geleneksel lezzetleri Türkiye’ ye tanıtmak ve en güvenilir şartlarda tüketiciye hizmet vererek, eşsiz lezzetleri geleneksellikten kopmadan müşterilerimize sunmak öncelikli üretim ilkelerimizdir” diyerek, tesisi ve üretim aşamalarını gezdirdiği Müdür Ergün Çolakoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Bir cevap yazın