Ekilen fidanlarla ‘Geleceğimiz yeşeriyor’!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Umut Gür, AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Nikolaus Meyer Landrut ile birlikte Oruç Reis İlkokulu’nda düzenlenen Ağaç Dikme töreninde fidan dikti.

MEB ile AB Türkiye Delegasyonu arasında imzalanan protokolle odak illerde Geçici Koruma Altındaki Suriyeliler ve ev sahibi öğrenciler için eğitime erişimi artırmak amacıyla düzenlenen ‘Kriz Zamanlarında Herkes İçin Eğitim 1.2.3. ve Eğitim Altyapısının Güçlendirilmesi’ Projesi kapsamında, Milli Eğitim Bakanlığı ile Hatay Valiliği’nin işbirliği ve Avrupa Birliği’nin finansörlüğüyle yapım ve donatımı gerçekleşen İskenderun Oruç Reis İlkokulu’ndaki törende, proje ve işleyişi hakkında bilgiler verildi.

Yunus Emre Mahallesi’nde Oruç Reis İlkokulu’nda ‘Geleceğimiz yeşeriyor’ sloganıyla düzenlenen Ağaç Dikme etkinliğine Vali Doğan ve AB Delegasyonu Landrut’un yanısıra Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Umut Gür, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, MEB yetkilileri ile proje koordinatörleri katıldı.

Bir cevap yazın