Arsuz, İlçe Halk Kütüphanesi’ne kavuştu

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, bakım onarımı ve kitap tedariki tamamlanarak, kitapseverlere kapılarını açan İlçe Halk Kütüphanesi’nin ilk ziyaretçisi oldu.

Akçalı Mahallesi’ndeki eski Turizm Ofisi’nin bulunduğu binanın restore edilmesi ve görevlisinin de atanmasıyla açılan kütüphaneyi inceleyen Kaymakam Sarı, kütüphane görevlisi Feyat Yılmaz’dan bilgiler aldıktan sonra, yaklaşık 6000 adet kitabın okurlarını beklediğini söyledi.

Sakin bir ortamda halkın hizmetine açılan kütüphanede, internet erişimi ve çıktı alma imkanının da bulunduğunu anlatan Kaymakam Musa Sarı, “Pandemi nedeniyle tüm ülke genelinde olduğu gibi şimdilik hafta içi 8:00-17:00 saatleri arasında açık olacak olan, daha sonra hafta sonları da açık olacak olan kütüphanemize tüm halkımızı bekliyoruz. Kütüphanemizin kurulumu ve açılışına destek veren başta Sayın Valimiz Rahmi Doğan olmak üzere, milletvekillerimiz ve İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Hüsnü Işıkgör ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedikten sonra, muhteşem bir şekilde dizayn edilen kütüphanede kitapların büyülü dünyasına daldı.

Bir cevap yazın