İyi Parti Heyeti’nden Hatay çıkarması

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İYİ Parti Eğitim Politikaları Başkanı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Sunat’a ziyaretinde İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan, İYİ Parti Hatay İl Başkanı Şefik Çirkin ve il yöneticileri eşlik etti.

Valilik Makamında gerçekleşen kabulde Vali Doğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nezaket gösterip kendilerini ziyarete gelen İYİ Parti heyeti ile bir süre sohbet etti.

İYİ Parti Eğitim Politikaları Başkanı ve Ankara Milletvekili Şenol Sunat, misafirperverliğinden ve kabullerinden dolayı Vali Doğan’a teşekkür etti.

Herşey İYİ olacak!

Sunat ve beraberindeki heyet, Valilik ziyaretinin ardından Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Hatay Ziraat Odası’nı ziyaret ettikten sonra, Uzunçarşı’da esnafla buluştu.

İYİ Parti Eğitim Politikaları Başkanı Sunat, Türkiye’nin İYİ olacağını belirterek, “’Köylü Milletin Efendisidir’ deriz ya hep; çiftçinin traktörüne haciz gelmiş, esnafın elektrikleri kesik. Kafasını kuma, gövdesini Saraya gömenler duysun diye söylüyorum! Sorunları biliyoruz, çözüm yolunu biliyoruz. Türkiye İYİ olacak söz veriyoruz. Çarşıdayız, pazardayız, meydanlardayız. Milletimiz nerede biz oradayız” dedi.

Bir cevap yazın