Hatay-Sivas dostluğunun ortak noktası: Rahmi Doğan

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Atakaş Hatayspor maçı için gittiği memleketi Sivas’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’i makamında ziyaret eden Vali Doğan, Demir Grup Sivasspor tesislerini ziyaret edip, Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile bir araya geldikten sonra meslektaşı  Sivas Valisi Salih Ayhan’a makamında konuk oldu.

Sivas Valisi Salih Ayhan’a, babası Ednail Ayhan’ın vefatı dolayısıyla başsağlığı dileyen Vali Doğan, meslektaşı ile birlikte sporun yanısıra pandemi dolayısıyla iki ilde yapılan çalışmaları değerledirdi.

Sivas Valisi Salih Ayhan da, Vali Doğan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Hatayspor lige yeni çıkmış bir takım. Çok keyif veren bir futbolu var. Müthiş transferler yapmışlar. Yönetimini tebrik ederim. Tabiki tebrik ederken de Sivas’ın bir evladının orada Vali olması, Sivas’ın evladının Valisi olduğu bir ilin takımın onun döneminde lige çıkması onlar kadar bizim için de bir onur- gurur kaynağıdır. Dolayısıyla biz Hatay’ı Rahmi Doğan’dan dolayı seviyoruz. Hatay’ı seviyoruz, ama Rahmi Doğan’dan dolayı ayrı bir seviyoruz. Hatayspor’a başarılar diliyorum. Güzel bir ev sahipliği yaptık. Sivas büyük takımlara karşı daha dirayetli oynuyor. Hedefimiz galibiyet ya da en azından beraber kalmak. Hatayspor’un gelecekte Süper Lig’in zirvesini zorlayacak bir takım olduğunu söyleyebilirim” dedi.

Vali Doğan, daha sonra Vali Ayhan’a güzel dilekleri için teşekkür etti.

Bir cevap yazın