Kemal Kılıçdaroğlu Hatay’a selam gönderdi

CHP Yerel Yönetimler Birimi ile Sosyal Demokrat Kamu İşverenleri Sendikası (SODEMSEN) tarafından düzenlenen Proje Uzmanlığı Eğitimi’ni başarıyla tamamlayan Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin bir grup personeli CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Hatay’a özgü hediyelerini takdim etti.

Yaklaşık 4 ay süren çevirim içi eğitimleri başarıyla tamamlayan HBB personelleri sertifikalarını, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un elinden aldı.

CHP Genel Merkezi’nde düzenlenen tören sonrası Kemal Kılıçdaroğlu ile biraraya gelen HBB personeli,  CHP Lideri’ne Hatayspor atkısı da takmayı ihmal etmedi. Aldıkları eğitimle başarılı projelere katkı sunacak olan HBB personeline teşekkür eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hatay’a selamlarını gönderdi.

Personellerinin mesleki ve kişisel gelişimlerini önemsediklerini ifade eden HBB yetkilileri, Hatay halkına her alanda nitelikli hizmetin verilmesi için ulusal ve uluslararası eğitimleri çalışanları ile buluşturmaya devam edeceğini belirtti.

Bir cevap yazın