İskenderun’un değerleri öncelikli

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, yeni bir çehreye kavuşan İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE) kampüsünde yaptığı incelemenin ardından, bölgenin çelik devi İSDEMİR’i ziyaret etti.

İSTE, ses getiren eğitim yuvası!

İSTE Rektörü Tolga Depci tarafından karşılanan Kaymakam Yönden, kampüste yaptığı kısa bir keşif turunda TEKNOFEST’e hazırlanan öğrenci topluluğuyla biraraya gelerek, çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Rektör Depci’nin marifeti ve koordinasyonuyla yeni düzenlemelerin yapıldığı İSTE’deki asfalt yolları, bahçe düzenlemesi, modern bina ve derslikleri gezen Kaymakam Yönden, geleceğimizin teminatı olan gençlere sunduğu teknik ve idari imkanlarının yanı sıra eğitimdeki kalitesi ve yeterliliği ile İSTE’nin bölgemizde ses getiren bir eğitim yuvası olduğunu ifade etti.

İSDEMİR’e teşekkür belgesi

Daha sonra İskenderun Demir Çelik Fabrikası(İSDEMİR) Genel Müdürü Mesut Keyfli’yi ziyaret eden Kaymakam Yönden, Müdür Keyfli’ ye koronavirüs salgınına karşı yürütülen mücadele sürecindeki çalışmalara sunduğu katkılardan dolayı teşekkür belgesi takdim ederek, sektördeki gelişmelere dair istişarede bulundu.

Bir cevap yazın