Krala yol açın!

Sergilediği performans ve attığı gollerle hem Türkiye’den hem yurt dışından birçok kulübün transfer radarına giren Süper Lig’in gol kralı Boupendza, Rus temsilcisi Krasnodar ile görüşmelere başladı. Transfer görüşmeleri için Hatay’da bulunan Krasnodar Genel Direktörü Vladimir Khashig ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Hatayspor yönetimi Aaron Boupendza transferi ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Atakaş Hatayspor’un son 5 yıldır gündemi sarsan başarılara imza attığını ifade eden Lütfü Savaş, “Oynadığı ahenkli futbol ve oyun anlayışı ile kamuoyu tarafından takip edilen takımımızın başaralı futbolcusu Aaron Boupendza için Krasnodar ile görüşmelere başladık. Dün itibariyle başladığımız görüşmeler şu an için olumlu ilerliyor. Transfer görüşmeleri büyük ihtimalle perşembe akşamı sonuçlanır” diyerek Boupendza’yı sezon sonuna kadar takımda tutmak istediklerini söyledi.

Boupendza’yı bugüne kadar birçok kulübün transfer etmek istediğini bir kez daha yineleyen Savaş, “Oyuncumuza hem ülkemizden hem yurt dışından birçok kulüp teklifte bulundu. Bu görüşmelerde sadece parayı değil futbolcumuzun isteğini ve geleceğini de düşündük. En çok para vereni değil oyuncumuza en çok değer vereni tercih etmek istedik. Transferi her iki tarafın da mutlu olacağı şekilde sonuçlandırmak istedik” dedi.

Savaş, transferin şartları hakkında da Boupendza için daha önce açıkladığı rakama yakın bir rakam üzerinde görüştüklerini ve transferin tüm detaylarını sonuçlandığı zaman açıklayacaklarını belirtti.

Hatayspor, profesyonel davrandı

Yıldız oyuncunun transfer sürecini yönetmek için Hatay’da bulunan Krasnodar Genel Direktörü Vladimir Khashig, “Atakaş Hatayspor bu süreçte çok profesyonel davrandı. İyi ilişkiler ve diyaloglar kuruyoruz. Kısa zamanda açıklama yaparız” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın