Taraftarlara Hatayspor Bonus ayrıcalığı

Denizbank ve Atakaş Hatayspor işbirliği ile “Hatayspor Bonus” hayata geçirildi. Hatayspor Osman Çalgın Tesisleri’nde düzenlenen Hatayspor Bonus’un tanıtım toplantısına Onursal Başkan ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan, Denizbank Çukurova Bölge Müdürü Engin Eskiduman, Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, futbolcular Mesut Çaytemel, Aaron Boupendza, Mame Diouf, David Akıntola , Rayane Aabid ve Denizbank Hatay Şube Müdürleri katıldı.

Deniz Bonus’un tüm özelliklerini taşıyan Hatayspor Bonus ile taraftarlarının birçok kampanyadan faydalanırken, aynı zamanda kulübün gelirine de katkıda bulunacağını ifade eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Denizbank Çukurova Bölge Müdürü Engin Eskiduman’a futbolcuların imzasını taşıyan forma hediye etti.

Denizbank Bonus Kredi Kartı başvurusu yapan ilk 10 kişiye imzalı forma hediye edileceğini belirten Denizbank yetkilileri, Hatayspor Bonus’un getirdiği ayrıcalıkları şöyle sıraladı:
• Hatayspor Bonus sahipleri, kartlarını kullanmaya başlayarak hiç bir ekstra ücret ödemeden kulüplerine destek olacaklar.
• Hatayspor Bonus’a sahip olanlar Türkiye’nin en geniş üye işyeri ağına sahip Bonus’un tüm fırsat ve faydalarından yararlanabilecek.
• Anlaşmalı iş yerlerinde taksit, bonus kazanma ve harcama, tüm kampanyalardan yararlanma imkânlarına kavuşacak.
• Kart sahipleri kulübe ait mağazalarda ve maç bileti alımlarında çeşitli avantajlardan yararlanacak.
• Taraftarlara özel dönemsel kampanyalar düzenlenecek.
• Temassız ödeme özelliği ile para taşımadan, hızlı ve güvenli bir şekilde alışverişlerini gerçekleştirilebilecek.
Hatayspor Bonus’a Denizkartım uygulamasından, MobilDeniz ve internet Bankacılığından ve tüm DenizBank Şubelerinden başvurulabilir.

Bir cevap yazın