Asi Şehrin Milli Kızı’na tebrik mesajları var!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Türkiye Büyükler 1500 metrede Türkiye Şampiyonu olan Hataylı Atlet Emine Hatun Tuna’yı tebrik etti. 20 Şubat’ta Büyükler Balkan Şampiyonası’nda, 4-7 Mart 2021’de Polonya’da yapılacak Avrupa Salon Şampiyonası’nda ülkemizi ay-yıldızlı forma ile temsil edecek olan Milli Atlet Emine Hatun Tuna’ya başarılar dileyen Kaymakam Yönden, Tuna’nın ülkeye madalya ile döneceğine inandığını söyledi.

Kaymakam Yönden, Emine Hatun Tuna’ya atletizmdeki başarısından dolayı kutlayarak, “Atletizm 1500 metre müsabakalarında Türkiye 1’ncisi olan Hatay’lı hemşehrimiz Emine Hatun Tuna’yı canı gönülden tebrik ediyoruz.  Bu güzide başarısı ile Polonya’da düzenlenecek Uluslararası Atletizm Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek sporcumuza başarılar diliyoruz” dedi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da ‘Yolun açık olsun Emine’ başlığıyla şu mesajı paylaştı, “ Hataylı hemşerimiz Emine Hatun Tuna, Atletizm 1500 Mt yarışında Türkiye birincisi olarak Polonya’da yapılacak olan Uluslararası Atletizm Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazandı. Sporcumuzu kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaşda Tuna’ya tebrik mesajında, “Atletizm 1500 metre yarışında Türkiye birincisi olan hemşehrimiz Emine Hatun Tuna’yı tebrik ediyorum. Bu başarısı ile ülkemizi Polonya’da düzenlenecek Uluslararası Atletizm Şampiyonasında temsil edecek sporcumuza başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın