Tosçelik, Türkiye adına büyük kazanım!

Ak Parti Sözcü Ömer Çelik, 7.Olağan İl Kongresi için geldiği Osmaniye’de Organize Sanayi Bölgesi’nde Tosyalı Holding çatısı altında faaliyet gösteren Tosçelik Yassı ve Yapısal Çelik Üretim Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Beraberinde Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Hatay Milletvekili ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdulkadir Özel, AK Parti Osmaniye milletvekilleri İsmail Kaya ve Mücahit Durmuşoğlu, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte yaptığı Tosçelik ziyaretinde Çelik, üretim tesislerini incelerken, işçilerle sohbet etti.

Tosyalı Holding CEO’su Dr. Suhat Korkmaz’ın yaptığı sunum sonrasında konuşan Çelik, “Türkiye’yi ayakta tutan ekonomik değerlerin tümü burada var. Türkiye adına büyük kazanımlara şahit oluyoruz. Devasa yatırımlarınızla Türkiye, 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerliyor” dedi.

Çelik, ziyaretin ardından Osmaniye OSB’de düzenlenen toplantıda sanayici ve iş insanlarıyla buluştu. Basına kapalı gerçekleşen toplantıda Çelik, bölgedeki yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bir cevap yazın