Arsuz Camisi’ne oybirliği

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, Arsuz merkezinde bulunan eski İlçe Tarım Müdürlüğü Binası’nın olduğu arsada yapılması düşünülen cami ile ilgili plan değişikliğini oy birliğiyle kabul etti.

Arsuz’un Kabev Mahallesi’ndeki park alanının ve Alakop Mahallesi’ndeki ibadet alanının yeniden düzenlenmesi kararının yansıra meclis toplantısında Pandemi sürecinde gösterdiği çaba ve ürettiği aşı ile tüm dünyaya umut olan Hataylı bilim insanı Prof. Dr. Uğur Şahin’in adının İskenderun’un Kurtuluş Mahallesi’nde yaşatılması teklifi de oy birliği ile kabul edildi.

Gündemde oybirliği ile kabul edilen iki madde şöyle;

Büyükşehir Belediye Meclisinin 14.01.2021 tarihli toplantısında 6 sayılı kararla İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edilen; Hatay İli Arsuz İlçesi Kabev Mahallesinde 961 nolu parselde bulunan Park Alanı ile Alakop Mahallesi 90 ada 1 nolu parselin kuzeyinde bulunan İbadet Alanının yeniden düzenlenmesine yönelik hazırlanan 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği teklifi ile ilgili komisyon raporu.

İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığının; İskenderun İlçesi Kurtuluş Mahallesinde bulunan adres kayıt sisteminde 71. Sokak olarak kayıtlı olan sokağın adının “Prof. Dr. Uğur Şahin Sokak olarak değiştirilmesi ile ilgili teklifi

Bir cevap yazın