İTSO Bulvarı, İSTE’ye yakıştı

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’nın katkılarıyla İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) yerleşkesinde geçtiğimiz ay yapımına başlanan bulvarda peyzaj ve kapsamlı çevre düzenleme çalışmalarında sona gelindi. 850 metre uzunluğunda ve 22 metre genişliğinde bir alanı kapsayan İTSO Bulvarı’nda bisiklet yolu ve asfalt serimi tamamlanırken, süs havuzu, bisiklet yolu, ışıklandırma ve dinlenme alanlarının da yerleşkede yüz yüze eğitim başlamadan tamamlanması planlanıyor.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte  İTSO Bulvarı’nda devam eden çalışmaları incelerken, bulvarın İskenderun’a ve İskenderun Teknik Üniversitesi’ne ve öğrencilerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Rektör Depci’den teşekkür

Devam eden çevre ve peyzaj düzenlemesi ile ilgili bir değerlendirmede bulunan İSTE Rektörü Prof. Dr. Tolga Depci “Yerleşkemizi öğrencilerimiz için güzelleştirmeye devam ediyoruz. Master planımızda yer aldığı gibi yerleşkede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasının da katkılarıyla hayata geçirdiğimiz projede bu zamana kadar önemli bir mesafeyi geride bıraktık, yakın zamanda kalan kısmı da tamamlamayı hedefliyoruz. Çalışmalardaki katkılarından dolayı İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın