Bu ödül genç liderin hakkı!

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan babası Fuat Tosyalı’nın izinden giden Tosçelik İcra Kurulu Yöneticisi ve Tosyalı Toyo Çelik A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Tosyalı, Fortune 40 Yaş Altı 40 Ödül Töreni’nde ‘en etkili genç girişimci lideri’ ödülünü törenle aldı.

Fırsatları değerlendiren, gelecek planlamasını net yapan, yeniliğe açık, hızlı düşünen özellikleriyle iş dünyasının genç fikir önderi olarak gösterilen Şerif Tosyalı’nın zirvede yer almasında Tosçelik İcra Kurulu Yöneticisi ve Tosyalı Toyo Yönetim Kurulu Üyesi olarak holdingde önemli bir misyonu üstlenmesinin yanısıra, Osmaniye OSB Başkanvekilliği, DEİK Japonya İş Konseyi Başkanlığı, Karadağ Hatay Fahri Konsolosu olarak da önemli başarıların altına imza atması büyük rol oynadı.

İskanbul’da düzenlenen törende ödülünü alan Şerif Tosyalı, ‘iyi lider olmak’ vurgusuyla yaptığı konuşmasında,  “Zor bir yılı geride bıraktık. İş dünyasında kuralların yeniden yazıldığı bir dönemden geçtik, geçiyoruz. İşte böylesine zorlu dönemlerde, “iyi lider” olmak da hiç kolay olmuyor. Bu nedenle özellikle bu dönemde böyle önemli bir listede yer almak benim için gurur verici. Bu sebeple öncelikle değerli Fortune Ailesi’ne teşekkür ediyorum. Elbette bu bir takım oyunu… Tüm ekip arkadaşlarıma, iş ortaklarımıza, Tosyalı Grubu’nun ülkemize değer katmak için 70 yıldır sürdürdüğü bu yolculukta bizlerin yanında olan herkese ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Bir cevap yazın