Başkan Gül’ün yaktığı ışık Belen’i aydınlatıyor!

Bilge Kırtasiye, Belen Ülkü Ocakları işbirliğiyle, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül tarafından “Bir Işıkta Siz Olun” sloganıyla başlatılan Millet Bahçesi Kütüphanesine, kitap bağışında bulundu.

Belen Ülkü Ocakları Başkanı Güven Şener ve Bilge Kırtasiye ortaklarından Ramazan Kaya, 500’e yakın kitabı kampanyaya destek olmak amacıyla makamında ziyaret ettikleri Belediye Başkanı İbrahim Gül’e teslim etti.

Anlamlı bağış nedeniyle memnuniyetini dile getiren Başkan Gül, “Bizler nitelikli insan yetişmesinde en önemli etkenin kitap okumadan geçtiğine inanıyoruz. Kitap demek kişisel potansiyeli artırmak demek, kitap demek yaşama ait her şeye farklı açılardan bakabilmek ve kendini her konuda geliştirmek demek. Bizleri böylesine güzel bir kampanyada yalnız bırakmayan Bilge Kırtasiyeyi ve Belen Ülkü Ocaklarını canı gönülden kutluyorum. İnşallah yaktığımız bu meşale birçok vatandaşımızı aydınlatacaktır” dedi.

Ramazan Kaya ve Güven Şener ise, herkesi kampanyaya desztek olmaya davet ederken, “İbrahim Başkanımızın başlattığı böylesine güzel bir kampanyaya destek olmamak elde değil. İlçemiz adına uzun vadede yapılabilecek en güzel yatırımlardan biri, insana yatırım geleceğe yatırım diyerek, elimizden gelen tüm desteği bundan sonra da vermeye hazırız. Tüm kitap severleri “Belen Millet Kütüphanesi” kitap bağış kampanyasına desteğe çağırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Bir cevap yazın