Vali Doğan’dan Arsuz’a çıkarma!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi’nde İskenderun ve Arsuz bölgesinde faaliyet gösteren balıkçılarla bir araya geldikten sonra, Arsuz’da yapılması planlanan cami ve devlet hastanesi alanında incelemelerde bulundu.

Toplantıya Vali Doğan’ın yanısıra Hatay Milletvekilleri Abdülkadir Özel ve Suzan Şahin, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Ak Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, siyasi parti ilçe başkanları ve balıkçılar katıldı.

Geçimini balıkçılıkla sağlayan vatandaşların daha güvenli ve huzurlu faaliyet yapması için barınak taleplerini dinleyen Vali Doğan, geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddetli yağışlar nedeniyle, bölgede bu tür afetler sonrası bir hasar yaşanmamasına için alınabilecek önlemlere yönelik istişareler de bulundu. 

Daha sonra, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’yı makamında ziyaret eden Vali Doğan, Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Arsuz’da yapılacak cami yeri ve Arpaçiftlik Mahallesi’nde yapımına başlanan 50 yataklı Arsuz Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunduktan sonra, yetkililerden bilgi aldı.

Bir cevap yazın