Vali Doğan, Hatay plakasını puan tablosuna çakan takımı alkışladı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Denizlispor deplasmanında aldığı 3 puanla Süper Lig’de 31 puanla 5.sıraya yükselen Atakaş Hatayspor’u tebrik etti. Sahasındaki maçlarda yalnız bırakmadığı takımının başarısında önemli bir pay sahibi olan Vali Doğan, maç sonrası, “Emin adımlarla ilerliyoruz. Tebrikler Atakaş Hatayspor” paylaşımıyla önemli bir galibiyete imza atan sporcuları ayakta alkışladı.

Alınan 3 puanla Hatay Plakasını puan tablosuna yazdıran bordo beyazlı futbolcular, maçın anlamı ve galibiyetin önemini bir kat daha artırırken, başarıya Vali Doğan ile birlikte alkış tutan  Hatay tarafları yeni statta ne zaman maç oynayacağını sorguladı. Taraftarların çağrısını yanıtsız bırakmayan Vali Doğan, “Stat hazır seyircili ilk maçta oynarız” diyerek, taraftarlarla birlikte maç coşkusunu yaşamak istediklerini vurguladı.

Hatayspor taraftarları da Vali Doğan’a, “Yaptıklarınız yapacaklarınızın garantisidir. Özellikle Hataysporla ilgili Sayın Valim… Hatay’ın efsanesi oldunuz, Hataylıların Rahmi Babası olarak gönüllerde taht kurdunuz.. Allah sizi başımızdan eksik etmesin inşallah” diyerek teşekkürlerini sundu.

Bir cevap yazın