İskenderun Polisi’nden kaçamazsınız!

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimler kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor. Ekipler, özel harekat ve narkotik köpeklerin de eşlik ettiği operasyonlarda 5 kişiyi gözaltına aldı.

İskenderun NSM Grup Amirliği ve İstihbarat Grup Amirliği, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şahıslara yönelik düzenlediği çalışmalar kapsamında, İskenderun otoban gişelerde durdurulan M. A. K. isimli şahsın 31 plakalı aracında Narkotik köpeği ARVEN eşliğinde yaptığı aramada, direksiyon kutusu ve direksiyon kılıfına gizlenmiş vaziyette 2 parça halinde 73 gram gelen eroin ele geçirdi.  

14 adrese operasyon

İskenderun İlçe emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube, Çevik Kuvvet Şube ve karma ekiplerle hırsızlık eşyaları ve suç unsurlarının ele geçirilmesine yönelik 14 adrese eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonda, B. Ç., K. A., Ç. O., M. G. isimli  şahıslar gözaltına alındı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda ekipler 3 adet Ruhsatsız Av Tüfeği, 1 adet Pompalı Av Tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 50 adet 9 mm mermi, 2 adet Av tüfeği fişeği, Uç tabir edilen uyuşturucu madde, Captagon Uyuşturucu hap ele geçirirken, şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlemler başlatıldı.

Bir cevap yazın