Beşiktaş, Hatay için fidanları yeniden yeşertti!

Atakaş Hatayspor maçı için kente gelen Beşiktaş yöneticileri, maç öncesi Beşiktaş, yangında zarar gören ormanlarımızı yeniden yeşertmek için 1903 adet fidanı Belen’de toprakla buluşturdu.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Beşiktaş FK yöneticileri Fırat Fidan, Mesut Urgancılar, Hakan Daltaban, Fatih Hakan Avşar ile İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal’ın katıldığı törende, 1903 fidan ‘Hatay için fidanlar yeniden yeşeriyor’ sloganıyla ekildi.

Beşiktaş yöneticilerine teşekkür eden Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, “İlçemizde yaşadığımız yangın felaketinin yaralarını sarma adına bizlerin yanında olan Beşiktaş futbol klübü, Hataysporumuzla yapacağı karşılaşmanın öncesinde kıymetli yöneticilerinin katılımıyla “Hatay İçin Fidanlar Yeniden Yeşeriyor” diyerek, 1903 fidanı topraklarımızla buluşturduk.

Beşiktaş FK yöneticileri Fırat Fidan, Mesut Urgancılar, Hakan Daltaban, Fatih Hakan Avşar’a ve emek veren herkese, böylesine anlamlı bir etkinlik düzenledikleri için teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Bir cevap yazın