Hatayspor’a hakem freni!

Süper Lig’in 17. Haftasında dengeleri değiştirecek olan Gençlerbirliği – Hatayspor karşılaşmasında, kazanan taraf ev sahibi takım Gençlerbirliği oldu. Hatayspor’un yakaladığı seriyi korumak, Gençlerbirliği’nin ise alt sıralardan kurtulmak için sahaya çıktığı maçta Gençlerbirliği, Hatayspor’u 3-1 mağlup etti. Maçta, 44’ncü dakikada Hatayspor kalecisi Münir’in kırmızı kartla oyun dışı kalırken, ev sahibi takım iki golünü de penaltıdan kaydetti.

25. dakikada Hatayspor, son günlerin en çok konuşulan ismi Aaron Boupendza’nın attığı golle 1-0 öne geçti. 34. dakikada Gençlerbirliği, Sio’nun attığı golle 1-1’lik eşitliği yakaladı, ancak VAR ikazı sonrasında gol iptal edildi. 44. dakikada Hatayspor kalecisi Munir Mohamedi, Gençlerbirliği oyuncusu Arda Kızıldağ’a yaptığı hareket sonrası kırmızı kart görerek, takımını sahada 10 kişi bıraktı. 45+3. dakikada Gençlerbirliği, Piris da Motta’nın penaltıdan attığı golle 1-1’lik eşitliği yakaladı. İlk yarı 1-1 eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya da atak başlayan ev sahibi takım 54. Dakikada Piris Motta’nın penaltıdan attığı golle 2-1 üstünlüğü yakaladı. 84’ncü dakikada Giovanni Sio’nun attığı gol maçın skorunu belirlerken, Hatayspor sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Bir cevap yazın