Sağlık çalışanlarına ‘teknolojik’ jest!

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu(ATSO) ile Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği (HESOB), Covid-19 salgını nedeniyle hastanelerde ve aile sağlık merkezlerinde aralıksız çalışan sağlık personellerinin telefonlarına temas etmeden iletişim kurabilmeleri için Hatay İl Sağlık Müdürlüğü’ne  401 Bluetooh kulaklık hediye etti.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ile HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO olarak 267, HESOB adına 134 olmak üzere toplamda 401 adet  Bluetooh kulaklığı teslim ettikleri Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat ile ülke ve Hatay gündemini etkisi altına alan pandemi süreci hakkında da fikir alışverişinde bulunarak, alınan tedbir ve kararlar üzerine istişare gerçekleştirdi.

Hatay İl Sağlık Müdürü Hambolat, konuklarına ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, koronavirüs mücadelesinde sağlık teşkilatına vermiş oldukları her türlü destekten dolayı teşekkürler etti.

HESOB ve ATSO Başkanları, sağlık personellerinin koronavirüs ile mücadelede vermiş oldukları emek ve çabalarını taçlandırmak adına hediyelerini sağlık çalışanlarına iletilmek üzere Müdür Hambolat’a takdim etti.

Bir cevap yazın