İskenderun’a yeni 2 yüzme havuzu, 2 tenis kortu

AK Parti Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel, deprem performans analiz sonucu yıkım işlemine başlanan İskenderun Vali Zeki Şanal Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda incelemelerde bulundu.

Tesisin yerine yapılacak yeni tesis için proje çalışmalarına başlandığını, ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda tam olimpik açık ve kapalı iki yüzme havuzu ile iki adet tenis kortu yapılmasının planlandığı müjdesini veren Milletvekili Özel, daha sonra İskenderun Aşkarbeyli mahallesinde yapımı devam eden Bilim Sanat Merkezi’nin son halini inceledi.

Ziyaretlerinde İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel ile ilçe milli eğitim müdürü Kemal Köseoğlu’nun eşlik ettiği Milletvekili Özel, daha yaşanabilir bir İskenderun, daha güzel bir Hatay için durmadan çalışmaya devam ettiklerini ifade etti.

Aşkarbeyli’de mülkiyeti belediyeye ait olan ve kaba inşaatı tamamlanarak Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devredilen BİLSEM binasının tamamlanması için de girişimleri sonucu Milli Eğitim Bakanlığı’ndan 8 milyon 242 bin 300 TL ödenek gönderildiğini belirten Milletvekili Özel, yeni yatırımların Şehre hayırlı-uğurlu olmasını diledi.

Bir cevap yazın