8 tonluk konteyner ayağına düştü

8 tonluk konteynırın düşmesi sonucu sağ ayak parmağı kopan 38 yaşındaki Muhammet Timuçin Çolak’ın parmağı İskenderun Gelişim Hastanesi Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Murat Uçak’ın gerçekleştirdiği operasyonla yerine dikildi.

Kopan parçanın yeniden dikilmesi ile ilgili erken müdahalenin önemli olduğunu söyleyen Op. Dr. Uçak, “Kopan parça, oksijensizliğe fazla dayanamadığından, parçanın buzlu su dolu bir poşete konulup erken müdahale için hastaneye başvurması önemlidir. Başarılı bir sonuç için erken müdahale şart. Sağ ayak birinci parmağı kopan ve Acil Servisimize başvuran hastamıza yapmış olduğumuz acil müdahale sonrası parmağını yerine diktik. Ardından gerçekleştirdiğimiz revizyon ameliyatları sonrası, hastamızı eski sağlığına kavuşturduk” dedi.

Parmağının dikilmesinin ardından sağlığına kavuşan Muhammet Timuçin Çolak ise, “Geçirdiğim kaza sonrası, hastaneye geldim ve doktorum Murat Bey’in erken müdahalesi sonucu kopan parmağım kurtuldu. Kendisine ve sağlık ekibine çok teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın