Fırıncılardan TMO’ya teşekkür

İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut Şenöz, Yönetim Kurulu Üyesi Halil Şenöz ile birlikte, İskenderun Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Şube Müdürlüğü’ne nezaket ziyaretinde bulunarak, Şube Müdürü Suat Ünlü ile bir araya geldi.

‘Buğday satışları, uygulanan satış politikaları ve Un fiyatlarıyla’ ile ilgili konuların masaya yatırıldığı ziyarette, İskenderun Fırıncılar Odası Başkanı Mahmut ŞenöZ, uyguladıkları yerinde müdahale ve satış politikasından dolayı Müdür Ünlü’ye teşekkür etti.

TMO’nun un fiyatlarında indirime gitmesinin fırıncı esnafını sevindirdiğini söyleyen Şenöz, “Buğday satışı ile ilgili fiyatların yükselmesine, TMO’nun zamanında ve yerinde müdahale etmesi, un fiyatlarında indirime gidilmesini sağlamıştır. Bu da halkın cebine artı olarak yansımıştır. Biz TMO Müdürlüğümüze uyguladıkları satış politikaları ve aldıkları yerinde kararlar dolayısıyla teşekkür ediyoruz” dedi.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TMO İskenderun Şube Müdürü Suat Ünlü ise, satışlar konusunda sunulabilecek en iyi çözümlerle esnaf ve vatandaşların yanında olduklarını dile getirdi.

Bir cevap yazın