Tosyalı Holding; rekor kırma rekortmeni

23 yıldır sektöründe ‘ilklerin öncüsü olan Tosyalı Holding, Ekonomist Dergisi’nin her yıl gerçekleştirdiği ve Anadolu’nun en büyük 500 şirketini belirlediği Anadolu 500 araştırmasının bu yılda lideri oldu. Art arda dördüncü kez zirveye oturan Tosyalı Holding bünyesindeki Tosçelik Profil, Anadolu 500’ün 11 yıllık tarihinde en çok birincilik alarak rekor kırarken, İSO 500 ve Capital 500’de de Türkiye’nin en büyükleri arasında yeraldı.

100’ü aşkın ülkede ihracat şampiyonu olan ve en stratejik projelerde imzası bulunan Tosçelik, son dört yıldır üst üste birinci sırada yer alırken toplamda beşinci kez Anadolu 500’ün zirvesinde yer almış oldu.  

Türkiye’nin global demir-çelik üreticisi olarak üç kıtada 10 bine yakın çalışanla hizmet verdiklerini belirten Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, “Dünyanın dört bir yanında yaklaşık 100 farklı ülkeye Türkiye’nin çeliğini ihraç ediyoruz. Grubumuzun en büyük gücü Tosçelik ile Anadolu 500’de bir kez daha zirvedeyiz. Bu başarıda emeği geçen tüm çalışanlarımıza ve iş ortaklarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Bir cevap yazın