Milletvekillerinden Hatay mesaisi

Hatay bölge milletvekilleri biraraya gelerek, Covid 19 salgınıyla mücadele ve alınacak tedbirler başta olmak üzere, Hatay’ın temel meselelerini konuşup önemli değerlendirmelerde bulundu. Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Mehmet Güzelmansur, İsmet Tokdemir ve Serkan Topal’ın bir araya geldiği buluşmada, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile buluşan milletvekilleri, “Sözkonusu Hatay ise gerisi teferruattır” mesajı verdi.

Hataylıların birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bir süreçten geçtiğini söyleyen Milletvekili Abdulkadir Özel, “Bugün de böyle.. Toplantımızı bitirdik. Hatay söz konusu olduğunda her zaman bir araya gelip görüştüğümüz gibi.. Vekaletini aldığımız hemşerilerimizin her zaman beklenti, talep ve önerilerinin takipçisi olmaya gayret ettiğimiz gibi.. Hep birlikte el ele verip bu günleri de atlatacağız inşallah. Devlet olmak yerine Millet olmayı tercih eden Hatay’ın kıymetli evlatlarına hizmet etme şerefini ifa etmenin gayretiyle hemşerilerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” dedi.

Milletvekili Serkan Topal da, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya Hatay’daki durumun vahametini ve Hatay Halkı’nın karantina konusundaki taleplerini bir kez daha ilettiklerini belirterek, “Sayın Bakan, Hatay’da gerekli takviyelerin yapılarak önlemlerin alındığını ve son günlerde vakalarda düşüşler gözlendiğini ifade ederek; Bir süre daha durumu gözleyeceklerini ve Pandeminin seyrine göre karantina konusunda karar vereceklerini ifade etti. Bizler de durumu takip edeceğiz ve Sayın Bakan ile tekrar perşembe günü bir araya gelerek gelişmeleri ve karantina konusunu tekrar değerlendireceğiz” dedi.

Bir cevap yazın