Koronavirüs’ün İskenderun’daki seyri mercek altında!

Hatay İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat, İskenderun Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, sunulan sağlık hizmetleri, koronavirüs mücadelesinde yürütülen tüm hizmetler ve alınan tedbirler ile alakalı geniş bir brifing aldı.

Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkanı Dr. Ali Pekmezci’nin de eşlik ettiği ziyarette acil sağlık hizmetleri ve iyileştirilmesi gereken alan ve hizmetler ile ilgili Başhekim Veysel Yıldırım ve tesis yöneticileriyle birlikte değerlendirmelerde bulunan Hambolat, İskenderun Devlet Hastanesi’nin fiziki alanlarındaki incelemesini tamamladıktan sonra, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ile İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i makamlarında nezaket ziyaret etti.

Hambolat, Yönden’e koronavirüs ile mücadele kapsamında İl genelinde yürütülen sağlık hizmetleri konusunda kısa bilgiler verirken, Müdür Nevzat Güne’e de yakın bir zamanda İskenderun’da gerçekleşen terör eylemleri ile alakalı yaşanan hadiseler hakkında hem geçmiş olsun dileklerini sundu, hem de başarısından dolayı tebrik etti.

Hatay İl Sağlık Müdürü Mustafa Hambolat, daha sonra Belen ve Kırıkhan ilçelerindeki sağlık kuruluşlarını gezerek, koronavirüs ile alakalı hizmetleri hakkında istişarelerde bulunarak, maske, mesafe ve hijyen uyarılarının çok önemli olduğunun altını çizdi.

Bir cevap yazın