Güzel kalpler birleşti

Bölgemizin tanınmış müteahhitlerinden Burhan Kansu, Hatay Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan Ceyda Hızal’la hayatını birleştirerek, sade bir törenle evlilik kervanına katıldı. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın kıydığı nikâhta, genç çiftlerin aileleri, dostları ve yakınları hazır bulundu.

Dürüst ve mert kişiliğiyle iş yaşamında başarılara imza atan Burhan Kansu ile güzel gelin Ceyda Hızal’ın mutlulukları gözlerine yansıdı.

Yakışıklı damat Burhan Kansu’nun nikâh şahitliğini İskenderun’un başarılı işadamlarından Taner Çotulay ve gazeteci Şehmus Aslan; güzel gelin Ceyda Kansu’nun nikâh şahitliğini ise Hatay Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Mehmet Ezer yaptı.

Pandemi kurallarının sıkı uygulandığı nikâh töreninde bir ömür boyu mutluluğa ‘Evet’ diyen Ceyda-Burhan Kansu çiftine iki kişilik kahve fincan takımı hediye eden Başkan Tosyalı, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Evlilik Cüzdanını gelin Ceyda Kansu’ya veren SÖZ Gazetesi Sahibi Şehmus Aslan, böyle bir mutluluğa şahitlik etmekten onur duyduklarını belirterek, “Yaşamınız boyunca hep mutlu olun” dedi.

Bir cevap yazın