Beylikdüzü-Hatay omuz omuza

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yarın Hatay’ı ziyaret edecek olan CHP Ekonomi Masası otobüsü öncesi, ilimizde yaşanan yangının yaralarını sarmak için Hatay’a gelen heyeti makamında ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette CHP Parti Meclisi Üyesi Gökhan Zeybek, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, CHP Hatay İl Başkanı Ramiz Parlar ve Beylikdüzü Belediyesi yöneticileri yer aldı.

“Zor günleri beraber aşmak için buradayız”

14 Kasım Cumartesi günü CHP’li yöneticilerin Hatay’ı ziyaret edeceğini ifade eden CHP PM Üyesi Gökhan Zeybek, “Yönetici arkadaşlarımız cumartesi günü gelecekler. Ancak biz erken gelip bazı temaslarda bulunduk. Beylikdüzü Belediye Başkanımız ilçesinde iyi işler yaparak farkındalık yarattı. Yangınlar sebebiyle bölgeyi görmek istedi. Zor günleri beraber aşmak için buradayız” dedi.

Hatay’da gerçekleşen yangınlar sebebiyle büyük üzüntü duyduğunu söyleyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık, “Halkın seçtiği yöneticiler olarak sahada olmalıyız. Yaraları beraber sarmalıyız. Beylikdüzü-Hatay elele her zorluğun üstesinden geleceğimizi bir kez daha belirtmek istiyorum. Sayın başkana bizi evimizde gibi hissettirdiği için teşekkür ediyorum” dedi.

“Kıbrıs’a giderek temaslarda bulunacağım”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Lütfü Savaş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile ilişkilerin yürütülmesi için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından görevlendirilmesi sebebiyle yakın zamanda yavru vatan Kıbrıs’a gideceğini hem Hatay’ın Girne ile kardeş şehir olma konusunu görüşeceğini hem de birtakım ziyaretlerde bulunacağını belirtti.

Hatayspor’un başarısının her yerde yankılandığını ifade eden CHP Heyeti, başarının mimarı Başkan Savaş’ı ayrıca tebrik etti.

Ziyaretin sonunda Başkan Savaş, Hatay’a ait ürünlerin olduğu hediyeleri konuklarına takdim etti.

Heyet daha sonra, HASİAD ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Bir cevap yazın