‘CHP Ekonomi Otobüsü’ Hatay’a geliyor

Sanayici, esnaf ve çiftçilerin sorunlarını dinlemek, ekonomik gelişmeleri değerlendirmek ve çözüm önerilerini anlatmak üzere Türkiye gezisine çıkan CHP Ekonomi Masası’nın ‘Ekonomi Otobüsü'(EKOBÜS) 14 Kasım’da Hatay’a geliyor. Aralarında genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve Parti Meclisi üyeleri bulunan CHP Ekonomi Masası üyelerinin bulunduğu heyet Türkiye gezisinin ilk durağına bugün Mersin’de başladı.

Adana’nın ardından üçüncü durak olarak Hatay’a gelecek olan CHP Ekonomi Heyeti,  14 Kasım Cumartesi günü saat: 10.00’da Hatay İl Başkanlığı ‘nı ziyaret ettikten sonra, ilk ekonomi masası toplantısını 11.00-13.00  saatleri arasında Antakya Ticaret Ve Sanayi Odası’nda iş dünyası ile gerçekleştirecek. Toplantıya İlçe Ticaret ve Sanayi Odaları, Sanayici ve İş İnsanları Dernekleri, Genç ve Kadın İş İnsanları Dernekleri, Organize Sanayi Bölgelerinden başkanlar düzeyinde katılım bekleniyor.

CHP Ekonomi Masası’nda, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile Genel Sekreter Selin Sayek Böke’nin yanı sıra genel başkan yardımcıları Ahmet Akın, Fethi Açıkel ve Veli Ağbaba, Bursa Milletvekili ve PM Üyesi Orhan Sarıbal, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, İstanbul Milletvekilleri Aykut Erdoğdu ve M. Akif Hamzaçebi ile bölge milletvekilleri bulunacak.

İskenderun’a da uğrayacak olan Ekonomi Otobüsü’nün diğer programları ise şöyle:

1.GRUP (İSKENDERUN ZİYARETİ)

14.00 – 15:30 İskenderun Organize Sanayi Bölgeleri ziyareti

2.GRUP (ANTAKYA ZİYARETLERİ)

13.30 – Hatay Esnaf Odaları Birliği ziyareti (Tüm oda temsilcilerinin katılımı ile)

15.00 – SENDİKA temsilcileri ile toplantı (Savon Otel Toplantı Salonu)

ORTAK PROGRAMIN DEVAMI (ANTAKYA)

16.30 – Ziraat Odaları ve Ticaret Borsaları Temsilcileri ile toplantı ( Antakya Ticaret Borsası Toplantı Salonu)

17.30 – HAMOK (Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu) Ziyareti

Bir cevap yazın