Vakıfların manevi gücünde de iyilik var!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kültürel mirası koruma çalışmalarının yanı sıra eğitim yardımları ile dar gelirli ve yardıma muhtaç ailelere yaptığı yardımlarla da iyilik geleneğini geleceğe taşıyor. Kültürel varlıkların ayakta kalması ve gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak için yapılan çalışmaların yanında eğitime verdiği destekle gençlerin geleceğine ışık tutan Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay ve Osmaniye illerinde Kasım ayı ödemelerinin yapıldığını duyurdu.

Eğitim yardımlarının yanısıra, dar gelirli ve yardıma muhtaç ailelere de yardım yaptıklarını duyuran Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay ve Osmaniye illerinde 337 Aileye aylık Kuru Gıda Paketi dağıtımı ile, 130 vatandaşa Dar Gelirli Maaş yardımı, 71 öğrenciye Yüksek Öğrenim Bursu ve 254 öğrenciye de Orta Öğrenim Bursu Ödemelerinin yapıldığını açıkladı.

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay ve Osmaniye illerinde Kasım ayı içerisinde  eğitim yardımlarının yanısıra, dar gelirli ve yardıma muhtaç ailelere de yardım edildiğini duyurdu.

 Müdürlükten yapılan açıklamada, “337 Ailemize aylık Kuru Gıda Paketi dağıtımı ile, 130 vatandaşımıza Dar Gelirli Maaş yardım, 71 öğrencimize Yüksek Öğrenim Bursu  ve 254 öğrenciye Orta Öğrenim Bursu Ödemeleri yapılmıştır” dedi.

Bir cevap yazın