‘Şirin’ kız kardeşlerin mutlulukları fotoğraflarda kaldı

İzmir’de meydana gelen depremde enkaz altından 58 saat sonra yaralı olarak kurtarılan 14 yaşındaki İdil Şirin ile cansız bedenine ulaşılan kardeşi İpek Şirin’in Antakya Ticaret ve Sanayi Odası 18. Meslek Komitesi önceki Başkanı Yusuf Yeşiltepe’nin torunları olduğu öğrenildi.

Depremin üzerinden geçen 58 saatlik sürenin ardından, Bayraklı Mahallesi’ndeki Emrah Apartmanındaki enkazdan sağ olarak kurtarılan 14 yaşındaki İdil Şirin Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, kardeşi İpek Şirin’in cenazesi de aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Aslen Defne ilçemizden olup İzmir’de yaşayan Şirin ailesinin iki kız çocuğu için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile ATSO Başkanı Hikmet Çinçin hem geçmiş olsun, hem de başsağlığı mesajı yayınladı.

Hatay Büyükşehir Başkanı Lütfü Savş, “Aslen Defne ilçemizden olup İzmir’de yaşayan Şirin ailesinin kızı İdil depremde göçük altından kurtarılırken, İpek kızımızın maalesef 58 saat sonunda cansız bedenine ulaşıldı. Minik yavrumuza Allah’tan rahmet, kaybı olan tüm ailelerimize sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

ATSO Başkanı Hikmet Çinçin de, “18. Meslek Komitesi önceki Başkanı Yusuf Yeşiltepe’nin torunları İzmir’de meydana gelen depremde enkaz altında kalmıştır. Göçük altından İdil Şirin kurtarılırken, kardeşi İpek Şirin ise maalesef hayata veda etmiştir. Yavrumuza Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz” mesajını paylaştı.

Bir cevap yazın