Serkan Topal karantinadan mesaj verdi

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, eşi ve 7 yaşındaki çocuğu ile birlikte Kovid-19 test sonuçlarının pozitif çıktığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ilk olarak eşi Esin Topal, 7 yaşındaki oğlu Yusuf Kemal Topal ve kendilerinde kalan kuzeninin koronavirüs testinin pozitif çıktığını, 3 gün sonra da kendisinin test sonuçlarının pozitife döndüğünü anlatan Topal, Ankara’daki evinde dinlendiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu aktardı.

Yaptığı açıklamada, Hatay’daki terör saldırıları ve orman yangınlarına da değinen Topal, “Terörü lanetliyoruz. İskenderun’daki hain saldırıda yaralanan güvenlik güçlerine acil şifalar, sağlık ve sıhhatler diliyorum. Onlara gerçekten minnet borcumuz var. Terörün en çok uğraştığı il şu sıralar Hatay. Hatay’da yine bir orman yangını var. Yangını söndürmeye çalışan itfaiye erlerimize de güç ve kuvvet diliyorum, başarılar diliyorum. Biz birlikte bunların üstesinden geleceğiz. Hatay olarak asla ve asla teröre geçit vermeyeceğiz. Türkiye’ye kurşun sıkmak isteyenler Hatay’dan başlıyor. Çünkü Hatay, Türkiye’dir… Hatay Halkı asla bu oyunlara gelmeyecek, birlik ve beraberliğinden asla ödün vermeyecektir” dedi.

Bir cevap yazın