At arabalı kablo hırsızlığı kameraya takıldı!

Reyhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı, Enerjisa A.Ş.’nin taşeron firmasına ait, piyasa değeri yaklaşık 16 bin lira olan kampoktör ve kablonun çalındığı hırsızlık olayı ile ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı.

Jandarma sorumluluk bölgesinde bulunan Gazimürseltepesi Mahallesi’nde yol kenarında bulunan Enerjisa A.Ş.’nin taşeron firması Demircanlar Şirketine ait yaklaşık 11 bin lira değerindeki kompaktör ile 5 bin lira değerindeki 250 metre antikron kabloların kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından çalındığı ihbarını alan ekipler, Merkez J.Krk.K.ığı ile Jandarma Suç Araştırma timi ile birlikte çalışmaları derinleştirdi.

Şüphelilerin tespiti ve malzemelerin yakalanması amacıyla yapılan çalışma sonucunda malzemelerin Reyhanlı  Bahçelievler Mahallesi’nde ikamet eden A.D. ile Y.K. isimli şahıslar tarafından at arabası ile taşınmak suretiyle yapıldığı belirlendi. Kamera kayıtlarından tespit edilen olayda, şüpheliler ikamet adreslerine düzenlenen operasyonla yakalanarak göz altına alındı.  Şüpheli şahıslar söz konusu çalınan malzemeleri Reyhanlı’da hurdacılık işi yapan Ö. Y. isimli şahsa sattıklarını itiraf etti.

A.D. ile Y.K. ve hırsızlık malzemeyi bilerek satın almak suçundan hakkında işlem yapılan Ö.Y. isimli şahıs sevk edildiği adli makamca ifadesinin alınmasının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bir cevap yazın