Filyasyon Kurulu pandemi takibinde!

İskenderun Filyasyon Çalışmaları Takip Kurulu istişare toplantısını İskenderun Kaymakamı İskender Yönden başkanlığında gerçekleştirdi.

Video konferans ortamında düzenlenen toplantıya; Kaymakam Yönden’in yanısıra Sahil Güvenlik İskenderun Grup Komutanı Kd. Bnb. Oğuz Emre Çiçek, İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Ferit Gül, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İskenderun İlçe Sağlık Müdürü Dr. Volkan Yeter, İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Veysel Yıldırım, İskenderun İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Yılmaz Balaman ve Türk Kızılayı İskenderun Şubesi Başkanı Recep Sivri katıldı.

İlçe genelinde koronavirüs (Covid – 19) teşhisli hastalar, yatan hastalar, ağır hastalar ve izolasyondaki kişilerin durumlarına ilişkin takip ve tarama faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, ilgili kurum amirleri Kaymakam Yönden ile Pandemi sürecinde alınan tedbirler ve yapılan denetimler ile ilgili genel bir değerlendirme yaptı.

Bir cevap yazın