Vali vekilinden sevindiren açıklama

Hatay Vali Vekili Aydın Tetikoğlu, Covid-19 Ek Tedbirleri Genelgesi uyarınca vatandaşları bilinçlendirmek ve salgınla mücadeleyi hep birlikte gerçekleştirmek amacıyla Antakya’da denetim yaptı.

Atatürk Caddesindeki esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek maske takılmasının önemi konusunda uyarılarda bulunup vatandaşlara maske dağıtan Tetikoğlu’na Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Başkanı Abdulkadir Teksöz eşlik etti.

Ülkemizde korona virüs vakalarının önüne geçmek ve farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleşen denetimlerde konuşan Vali Vekili Aydın Tetikoğlu, “Türk milleti birçok badireler atlattı. Bunu da aşacağını inanıyorum. Çünkü milletimiz necip ve güçlü bir millet. Bu hafta okullarımızı da açtık. Şu anda geri dönüşleri aldığımızda okullarımızda herhangi bir sorun yok, veliler de bu durumdan çok memnun. Ümit ediyorum, artık bu belanın da sonuna doğru yaklaşıyoruz. Ben kamu sağlığını ilgilendiren bu mücadelede destek olan bütün halkımıza teşekkür ediyorum“ dedi.

Bir cevap yazın