Hayvan sevgisiyle örnek sanatçı İskenderun’da

Hayvanseverliğiyle tanınan ünlü şarkıcı Yusuf Güney, yangın bölgesinde hem vatandaşlara moral ziyareti gerçekleştirmek, hem de zarar gören canlılar için farkındalık yaratmak amacıyla geldiği İskenderun’da belediyenin Geçici Bakım Evini ziyaret etti.

Bakım evinde bulanan sokak hayvanları için mama ve yem desteğinde bulunan ünlü şarkıcıya İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da eşlik etti.

Başkan Tosyalı, örnek ve anlamlı davranışından dolayı Sanatçı Yusuf Güney’i tebrik ederek, Geçici Bakım Evi ile ilgili projelerinden bahsetti.

Şarkıcı Yusuf Güney de, “Zor zamanlar yaşayan Hataylılar için elimden ne gelirse yapacağım. Özellikle yangından etkilenen sokak ve orman hayvanları için veteriner ekiplerimizle sokakları ve kırsalları geziyoruz. İskenderun Belediyesi’ne Hayvan rehabilitasyon merkezi için teşekkür ediyorum. Oranın zenginleştirilmesi gelişmesi ve daha rehabilitasyon ve eğitim amaçlı bir yer haline gelmesi için hayata geçirecekleri projede elimden geleni, karınca kararınca yapmaya gönüllü olmaya hazırım. Allah bizlere bir daha böyle hain planlar sonucu oluşan felaketleri yaşatmasın” dedi.

Bir cevap yazın