Beşiktaş’tan Hatay’a yeşil ışık!

İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal ile Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız yaptıkları açıklamada, Belen, İskenderun ve Arsuz ilçelerinde yok olan ormanları yeniden ağaçlandırma faaliyetlerine 1903 ağaç ile destek verdiklerini duyurdu.

1903 ağaçtan oluşacak  “Beşiktaş 1903 Hatıra Ormanı” için Belen-İskenderun ve Arsuz kaymakamlıklarına talepte bulunacaklarını ifade eden iki başkan, Beşiktaş camiası olarak üzerlerine düşen görevi yapmakta hazır olduklarını dile getirdi.

Beşiktaşlılar Derneği Başkanları Uysal ile Yıldız açıklamalarında şunları kaydetti: “Yangınlar sonrası gerek BJK yönetim kurulumuz, gerekse aralarında başta bölge derneklerimiz Hatay, İskenderun, Adana, Mersin olmak üzere muhtelif şehirlerdeki birçok derneğimiz bölgemize geçmiş olsun dileklerini iletti. Yanan alanların yeniden ekime uygun hale geldiğinde ağaçlandırma faaliyetlerine katkıda bulunmak istediklerini belirtti. Bu amaçla bizler de İskenderun ve Hatay BJK dernekleri olarak ilgili makamlardan alan tahsisi talebinde bulunacağız. Yanan alanların yeniden yeşermesi için Beşiktaş camiası olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız.”

Bir cevap yazın