‘Adımlarımız Her Yerde’ olacak!

Ali İsmail Korkmaz’ın yarım kalan düşlerini hayata geçirmek üzere kurulan Ali İsmail Korkmaz Vakfı(ALİKEV)’in bu yılki maratonu koronavirüs salgını nedeniyle online koşulacak.

Emel Anne ve tüm gönüllüleriyle birlikte eğitime destek olmak amacıyla üç etapta dünyanın farklı yerlerinde atılacak olan adımlar, Pandemi önlemleri nedeniyle bu yıl 15K, 10K ve 5K etapları sanal olarak gerçekleşecek, 42K etabı ise sınırlı sayıda katılımcıyla koşulacak.

Güçlerimizi eğitim için birleştireceğiz!

Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz, AdımlarımızHerYerde olacak sloganıyla gerçekleşecek olan martonla herksi gençlerin eğitimine katkı sunmaya davet ederken, “Pandemi süreciyle birlikte dünyadaki eşitsizlikler derinleşmeye başladı. Yaşanılan ekonomik ve sosyal kriz hepimizi sarsıyor. Ama gençlerimiz bu süreçten en çok etkilenen kesimlerin başında geliyor. İçinde bulunduğumuz  Birçok genç okul hayatına destek olan işlerini kaybetti. Birçoğu imkansızlıklar yüzünden online olan derslerine giremiyor. Bu yüzden bugün desteğinize er zaman olduğundan daha fazla ihtiyaç duyuyoruz. İçinde bulunduğumuz dönemi ancak dayanışma ve bir araya gelerek atlatabileceğimize inanıyoruz. Bu sene de İstanbul Maratonu’nda gençlerin eğitimlerine destek olmak için adımlarımızı atacağız. Yeniden onlarca gencin düşlerini gerçek kılmak için güçlerimizi birleştireceğiz. Belki bu sene yan yana olamayacağız ama #AdımlarımızHerYerde olacak. Sizler de 7-8 Kasım 2020 tarihlerinde dilediğiniz yerde adım atarak Ali İsmail’in ve onlarca gencin düşlerindeki dünyayı kurmamıza destek verebilirsiniz” dedi.

ALİKEV ile birlikte adım atmak için http://kosu.alikev.org adresinden kayıt olabilir ve ya https://fonzip.com/alikev/kayit-ol?n=/kampanya/baslat adresinden gençlere umut olacak kampanyanızı başlatabilirsiniz.

Bir cevap yazın