Baştan aşağı yenilenen Burnaz Plajı ziyaretçilerini bekliyor

Hatay Valiliği, Erzin Kaymakamlığı, Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı ve Erzin Belediyesi tarafından çalışmaları tamamlanan Burnaz Plajı törenle açıldı. İşletmeciliğini Erzin Belediyesi’nin yaptığı tesisin açılışına Hatay Vali Yardımcısı Yusuf İzci,  Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Suzan Şahin ve İsmet Tokdemir, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, Burnaz Sahili’nin Erzin’de yetişen her insanın çocukluğunun geçtiğini belirterek, 6 km. uzunluğundaki sahilin Türkiye’nin ve bölgenin en önemli kumsallarından biri olduğunu, bu tesisle başta ilçe halkı olmak üzere çevre il ve ilçelerinin de güzel bir tesise kavuştuğunu söyledi.

Hatay Vali Yardımcısı Yusuf İzci de, projenin toplam ihale bedelinin 1 milyon 203 TL olduğunu vurgulayarak “Bu kapsamda DOĞAKA tarafından 700 bin TL, Erzin Belediyemiz 233 bin TL, Hatay Valiliğimizden de 270 bin TL destek verilmiştir” diyerek, bölgeye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Protokol üyeleri tarafından açılış kurdelesi kesilerek Erzin Burnaz Plajı Tesisleri hizmete girdikten sonra, katılımcılar  yenilenen yüzüyle plajı gezdi.     

Bir cevap yazın