Sağlık İçin Hepimiz İçin denetim, Hep birlikte mücadele!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İçişleri Bakanlığı Covid-19 Ek Tedbirleri Genelgesi uyarınca, “Sağlık İçin Hepimiz İçin Denetim” sloganıyla, 81 İl’de eş zamanlı olarak yapılan denetimleri bu kez Defne ilçesinde gerçekleştirdi.

Maske, mesafe, hijyen kurallarına riayet etmeye, koronavirüs salgınını önlemek ve farkındalık oluşturabilmek adına her seferinde başka bir ilçede denetim gerçekleştiren Vali Rahmi Doğan, Defne’de büyük bir ilmgi ve sevgiyle karşılandı.

Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Emrullah Büyük, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat ve ilgili kurum müdürlerinin de eşlik ettiği denetimde Vali Doğan, ilçedeki esnaf ve vatandaşlara maske takılmasının önemini konusunda uyarılarda bulunurken, salgınla mücadelenin hep birlikte sağlanabileceğini ifade etti.

Gündüz Caddesi üzerinde iş yerlerini ziyaret ederek, Covid-19 tedbirlerine uyulup uyulmadığını denetleyen Vali Doğan,  denetimlerde özellikle vatandaşların yoğun olduğu yerler dikkate alınarak, marketler, pazar yerleri ve toplu taşıma yapılan bölgelere ağırlık verildiğini söyledi. Vali Doğan, ayrıca il genelinde yoğun bir denetim gerçekleştirildiğini belirtirken, il merkezinde de denetimlerin kararlılıkla devam ettiğini ifade etti.

Bir cevap yazın