Hizmet aşkı, başkanı ikinci yaptı!

Avrasya Araştırma Şirketi’nin Eylül 2020 Yerel Gündem Araştırması’nda büyükşehirlere bağlı 100 başarılı ilçe içerisinde beğeni oranı en yüksek ikinci belediye başkanı seçilen Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, ‘Daha güzel bir Samandağ için çalışıyoruz” dedi.

Sosyal belediyecilik anlayışı ile Samandağ’ın makûs talihini değiştirmek için çalışmalar gerçekleştirirken, tasarruf politikasından da taviz vermeyen Başkan Eryılmaz, “Avrasya Araştırma Kuruluşunun yapmış olduğu ‘Yerel Gündem Araştırmaları 2020’ anketi sonucu % 69,1 ile Samandağ Belediyesi ikinci sırada yer aldı. Böylesi ekonomik koşulların zor olduğu bir dönemde bile hizmet aşkından vazgeçmedik. Her şey daha güzel bir Samandağ için” derken, kendisini ikinci sıraya taşıyan Samandağ Halkı’na teşekkürlerini iletti.

Samandağ Belediyesi’nden yapılan açıklamada, bir buçuk yılda belediyenin kıt kaynaklar ve kısıtlı imkânlarla 42 mahalleye hizmet üretirken 10 milyon lira borç ödediği açıklanırken, Başkan Refik Eryılmaz’ı başarıya taşıyan hizmetler şöyle açıklandı:

Başkan Eryılmaz’ın girişimleri ile Samandağ Belediyesi öncülüğünde işsizliğe çözüm üretmek amacıyla kurulan 2 kooperatif ile çok sayıda kadına istihdam sağlandı. Yıllardır kepçe girmemiş, sivrisinek üreme alanı haline gelmiş kanallar temizlenerek temiz ve estetik bir görünüm kazandırdı.

İlçenin 42 Mahallesi’nde yol açma, düzenleme, büz döşeme ve yağmur suyu giderleri ile ilgili çalışmalar gerçekleştirildi. Samandağ’a Prestij Caddesi kazandırmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Yaşar Kemal Caddesi’nde çalışmalar sürdürülüyor.

Her mahalleye bir park ve bir taziye evi kazandırma sözü kapsamında birçok mahallede vatandaşların rahatça zaman geçirebilecekleri ve çocukların güven içinde oynayabilecekleri parklar yapıldı. 3 farklı Mahalleye taziye evleri kazandırıldı.

Bir cevap yazın