Fazla denizi olan var mı?

Yurt genelindeki kavurucu sıcaklar etkisini sürdürürken, en sıcak günlerinin yaşandığı kentlerde hava sıcaklıklarının rekor seviyelere ulaşmasıyla sosyal medyadaki sıcak hava atışmaları dikkat çekti.

Kavurucu sıcakların etkisi altında olan Hatay’da en yüksek hava sıcaklığı 45 dereceyle Reyhanlı’da hissedilirken, Kumlu ve Kırıkhan 44 dereceye ulaştı. Hatay’ın 15 ilçesinde ise sıcaklığın 40 derece üzerine çıktığı gözlemlendi. Sıcaklığın 43 derecede hissedildiği Defne’de belediyenin ‘Lütfen artma artık, biz Adana Belediyesi değiliz. Kendine gel” şeklindeki twitine Çanakçı Belediyesi’nin ‘Lütfen artma artık, biz Defne Belediyesi değiliz, Adana Belediyesi hiç değiliz. Kendine gel” yanıtıyla tatlı bir atışmaya dönüşen twit dizisine Erzin Belediyesi de dahil oldu.  Gümüşhacıköy Belediyesi’nin aşırı sıcaklarla ilgili ‘Fazla denizi olan var mı?’ şeklindeki yanıtına, ‘Gelin buyrun bir çay içelim, serinleriz” yanıtını veren Erzin Belediyesi, yaptığı davetle ayrıca misafirperverlik örneği de sergiledi.  

AdanaCity’in Adana manzarasının üzerine büyük bir fön makinesi yerleştirilerek sıcaklara dikkat çektiği resim, tatlı atışmaların neden Adana ile başladığını da gözler önüne sererken,  sıcak havalarla ilgili atışmalar büyük bir ilgiyle takip edildi.

Bir cevap yazın