Cimbom’a Atakaş Hatayspor şoku!

Süper Lig’in yeni ekibi Atakaş Hatayspor, hazırlık maçı kapsamında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. 1-1 beraberlikte tamamlanan maçta, karşılaşmanın skorunu Arda Turan ile Gökhan Karadeniz belirledi.

Türk Telekom Arena’da oynanan maça Hatayspor; Akın Alkan, Burak Can Çamoğlu, Mesut Çaytemel, Yusuf Abdioğlu, Pablo Santos, Isaac Sackey, Rayane Aabid, Gökhan Karadeniz, Ruben Riberio, Selim Ilgaz, Mirkan Aydın ile, ev sahibi Galatasaray ise Fatih Öztürk, Şener Özbayraklı, Marcao, Ryan Donk, Saracchi, Taylan Antalyalı, Ömer Bayram, Belhanda, Arda Turan, Feghouli, Falcao 11’iyle sahaya çıktı.

Sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren iki takımın lige az bir süre kala eksik durumlarını tespit etmek ve yeni transferleri gözlemlemek amacıyla karşı karşıya geldiği maçın ilk golünü 32. Dakikada sarı kırmızlı takımın yeni transferi Arda Turan, kaydetti. Galatasaray savunması, 54 ve 55. dakikada Arda Turan ve Falcao ile çok net iki pozisyonda Hatayspor’un kalecisi Akın’ı geçemedi. 60. dakikadan sonra Hatayspor, hücumda daha fazla fırsat yakalayan taraf oldu. Bordo – beyazlı ekip 67. dakikada Gökhan Karadeniz ile skoru 1-1 yaptı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray ile Hatayspor arasındaki mücadele 1-1 sona erdi. 

Maçı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor Kulüp Başkanı Nihat Tazearslan ile Galatasaray Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak tribünden izledi.

Bir cevap yazın