Karaağaç’ın gurur tablosuna adını yazdırdı

Hatay Amatör Küme takımlarından Karaağaçspor’un alt yapısında yetişen ve 2 sezon önce Bursaspor’a transfer olan 16 yaşındaki (U-16) Milli Takım Futbolcusu Kerem Kök, kulüple 3 yıllık profesyonel imzayı attı.

Geleceğin yıldız futbolcuları arasında gösterilen ve çok sayıdaki Süper lig takımlarının renklerine bağlamak istediği 16 yaşındaki Kerem Kök’ün Bursa Sözlüce tesislerindeki imza törenine Bursaspor Kulüp Başkanı Mesut Mestan, aralarında Milli takım futbolcuları Selçuk İnan, İsmail Köybaşı ile Caner Erkin’in de bulunduğu çok sayıdaki futbolcunun menajerleri Batur Altıparmak ile Hayrettin Kılıç, Kerem Kök’ün annesi Sevilay Kök ve kulüp yöneticileri katıldı.

Menajerler Batur Altıparmak ile Hayrettin Kılıç, genç futbolcuya övgüler yağdırırken, Kerem Kök’ün ise yetiştirme bedelinin ise Cuma gününe kadar TFF ye yatacağı öğrenildi.

Arsuz’a bağlı Karaağaç Mahallesi’nden olan başarılı defans oyuncusu Kerek Kök, aynı mahallede yetişen ve Türk Futboluna katkı sunan Selçuk İnan, İsmail Köybaşı, Ferit Cömert, Erbay Eker, Birkan Öksüz gibi isimlerin yeraldığı gurur tablosuna adını yazdırarak, bölgenin futboldaki potansiyeline bir kez daha dikkat çekti.

Bir cevap yazın