‘Süper’ hazırlıkta birinci etap tamam!

Hatayspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Erzurum Yüksek İrtifa Kamp merkezindeki ilk etap kampını tamamladı. Teknik Direktör Ömer Erdoğan ve ekibinin koordinesinde Süper Lig için form tutan bordo-beyazlı ekip, 3 günlük aranın ardından 20 Ağustos’ta yeniden Erzurum’da toplanarak 2. etap kamp hazırlıklarına başlayacak.

Teknik Direktör Ömer Erdoğan, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Tüm mevkilere transfer düşündüklerini ve yönetim kurulu ve transfer komitesi ile birlikte belirledikleri yeni oyuncular olduğunu ifade eden Erdoğan, hem sayısal, hem de kalite bakımından geniş bir kadro oluşturacaklarını ifade etti.

Takım içindeki rekabeti artıracak oyuncular istediklerini ve olası bir rotasyonda, oynayan ve oynamayan tüm futbolcuların birbirinin yerine girdiğinde hazır olduğu bir takım kuracağını ifade eden Erdoğan, ilk hedefinin Süper Lig’de kalıcı olmak olduğunu, daha sonra toplayabildikleri kadar puan toplayıp üst sıralara yükselmek olduğunu ifade etti.

Bir cevap yazın