Hatayspor yönetimine aynı serzeniş!

Süper Ligin çiçeği burnunda ekiplerinden Hatayspor’da forma giyen 28 yaşındaki savunma oyuncusu Sadi Karaduman, Hatayspor ile yollarının ayrıldığını açıkladı. 4 sezon terlettiği Hatayspor forması ile iki şampiyonluk yaşayan ve 2021 yılına kadar Hatayspor’la sözleşmesi bulunan başarılı stoperin  veda mesajında takımı Süper Lige çıkardıktan sonra takımla yolları ayrılan teknik direktör Mehmet Altıparmak gibi bazı kişilere yaptığı göndermeler dikkat çekti.

Altıparmak’tan sonra Sadi Karaduman’ın da mesajında, “Bundan sonraki futbol hayatımda emeğe saygı duyan ve kulübün menfaatlerini kendi menfaatlerinin üzerinde tutan takımlarda forma giymek nasip olur inşallah” sözlerini sarf etmesi akılları karıştırdı.

Hatayspor camiasına teşekkür eden Karaduman, sosyal medya hesabından yayınladığı veda mesajında “4 yıldır formasını gururla terlettiğim, emek verdiğim Hatayspor serüveni maalesef son bulmuştur. Burada çok güzel dostluklar, unutulmayacak anılar biriktirdim. Ders alacağım tecrübeler ve iyi insanlar kazandım. Üzüldüğüm zamanlar da oldu, gözümün dolduğu anlar da. Ama her anın benim için ayrı ayrı değeri var. Sahada bulunduğum her maçta her şeyin en fazlasını ve en iyisini vermeye çalıştım. Bu yüzden vicdanım çok rahat. Ne kadar içim buruk ayrılsam da her zaman Hatayspor’u canı gönülden destekleyeceğim. Bana bu yolda destek olan takım arkadaşlarıma, desteğini hiç esirgemeyen Hatayspor taraftarına, emeği geçen hocalarıma, Hatayspor’un bütün personeline binlerce kez teşekkür ederim. Bana kattıklarınızı ve bana verdiğiniz değeri asla unutmayacağım. Bundan sonraki futbol hayatımda emeğe saygı duyan ve kulübün menfaatlerini kendi menfaatlerinin üzerinde tutan takımlarda forma giymek nasip olur inşallah. Haklarınızı helal edin” ifadelerine yer verdi.

Bir cevap yazın