MHP İskenderun’da 4’ncü Bozkurt dönemi

MHP İskenderun İlçe Teşkilatı 13. Kongre’sini geniş katılımla gerçekleştirdi. Tek liste halinde giden kongrede mevcut başkan Turan Bozkurt dördüncü dönem için delegelerin güvenoyunu aldı.

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı,  MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, İskenderun Yörükler Derneği Yaşar Türkmen, belediye meclis üyeleri, ülkü ocakları başkanları, sendika temsilcileri, muhtarlar ve davetliler katıldı.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’ün divan başkanlığı yaptığı kongrede kısa bir konuşma yapan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, görevlerine seçilen dava arkadaşlarına başarılar dileyerek, “Cumhur ittifakı ile Hatay’da daha da güçlendik. İlçe Başkanımızın ve yeni yönetim kurulunun Cumhur ittifakı ile uyumlu çalışacağına, bizimle birlikte daha senkronize hareket edeceğine inanıyor, hayırlı uğurlu olsun diyerek, başarılar diliyorum” dedi.

Koronovirüs önlemleri kapsamında, tek liste halinde gerçekleşen kongrede güven tazeleyen MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt da yeni bir ekip ve yeni bir vizyonla çalışacaklarını belirterek, dördüncü dönem için güvenoyu veren delegasyona, partide emeği geçen, kongreye katılan herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

Turan Bozkurt başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu; Ümit Özdemir, Yusuf Deveci, Orhan Muşluoğlu, Mehmet Kahraman, Bünyamin Saraçoğlu, Serdar Çotulay, Mehmet Bilgili, Abdullah Kesik, Gonca Yücel, Mehmet Ali Sezik, Lütfü Dönmez, Ahmet yılmaz, Tufan Parmaksız, Mehmet Altun, Kenan Yıldırım, İhsan Kılıç, Emel Sönmez, Fevzi Kazak, Zeki Serdar Kınal, Ali Genç, Fatih Güneş, Aydın Bayram, Veli Köse, Serdar Dinçer.

Bir cevap yazın